T.T.Purontaka

"Samettiääninen T.T. Purontaka on tehnyt keikkoja jo vuosien ajan ja saanut ympärilleen vankan kuulijakunnan..."


Kokkolalainen T.T.Purontaka on viihdyttänyt suomalaista tanssiyleisöä monipuolisella, suomalaisella iskelmämusiikilla jo vuodesta 1977 alkaen.

Samettiääninen T.T.Purontaka on tehnyt keikkoja jo vuosien ajan ja saanut ympärilleen vankan kuulijakunnan. Ihailijoitaan hän on hellinyt vuosien aikana hyvin tehdyllä iskelmämusiikilla. Albumeita on kertynyt vuosien varrella jo yhdeksän, kymmenes on tulossa syksyllä 2015.

T.T.Purontaka itse sanoo;
"Tapani Purontaka ei ole koskaan ollut median maskotti. Tärkeintä on vain ollut viihdyttää ja viihtyä myös itse tässä työssä, josta vuosikymmenten taipaleen aikana on tullut elämäntapa. Ja mikä mukavinta; Saa tehdä sitä työtä, jota itse on aina halunnut tehdä. Joka kesä täytyy päästä suurille lavoille, nähdä kesämekkoiset, upeat daamit ja nauttia täysin rinnoin tunnelmasta".

T.T. valitsee tarkkaan laulut, joita levyttää ja esittää yleisölle. Hän suhtautuu työhönsä vakavasti ja tekee sitä kaikella kunnioituksella perinteiseen suomalaiseen musiikkiin ja suomalaisiin iskelmämusiikin luojiin. Tämän myötä hänen suosionsa on kasvanut entisestään tanssilavoilla ja ravintoloissa...

"Musiikissa haetaan elämyksiä, kokemuksia sekä läheisiä ja tuttuja asioita. Se on sitä suomalaista iskelmää."

Tilaa muusikko