Samuli Federley

"Kitaristi Samuli Federley toimii freelancemuusikkona ja keikkailee aktiivisesti niin bändin jäsenenä kuin sessiomuusikon ominaisuudessa. Hän on kiertänyt Suomen lisäksi niin Saksassa kuin Kiinassakin..."


"Olen 34-vuotias ammattikitaristi Espoosta. Toimin kitaransoitonopettajana kitarakoulu Rock Housessa sekä maineikkaassa internet- musiikkikoulu Rockwayssa. Olen myös tehnyt video-oppitunteja Shred Academylle.

Opettamisen lisäksi toimin freelancemuusikkona ja keikkailen aktiivisesti niin bändin jäsenenä kuin sessiomuusikon ominaisuudessa. Teen keikkoja keskimäärin vuodessa noin 70 ja olen kiertänyt Suomen lisäksi niin Saksassa kuin Kiinassakin. Olen soittanut mm. Michael Monroen kanssa sekä tehnyt lukuisia klinikoita erilaisilla musiikkimessuilla.

Työskentelen myös studiomuusikkona sekä teen promovideoita erinäisille musiikkialan yrityksille kuten Blackstarille, Gurus Ampsille, Amfisoundille jne.

Julkaisin vuonna 2012 soololevyni, Quest For Remedy, jonka tyyliä voi luonnehtia tekniseksi progressiiviseksi metalliksi. Olen soittanut myös jazzia, countryä sekä poppia."

Tilaa muusikko