Berlin Nun

"Berlin Nun on Helsingin herkullisin funk/pop/soul-bändi, joka käy sataprosenttisesti naisenergialla. Monipuolisista ammattimuusikoista koostuva Berlin Nun on tanssittanut ihmisiä vuodesta 2009 lähtien niin klubeilla, festivaaleilla (mm. Pori Jazz) kuin yksityistilaisuuksissakin..."


Unelma omasta musiikista kävi vihdoin toteen vuoden 2012 keväällä, ja Berlin Nunin biisit ovat saaneet radiosoittoa YleX:llä, Bassoradiolla ja Radio Helsingillä. Berlin Nun oli myös Suomen 2013 Emergenza -bändikilpailun finaalissa yleisön suosikki ja saavutti tiukassa taistossa tuomariston ylistysten saattelemana toisen sijan.

Kappaleet ovat ainutlaatuisia, sillä niissä kuuluu sekoitus kaikkia Berlin Nunin vaikutteita funk/soul/pop-alueilta sekä myös kaikkien soittajien henkilökohtainen luova panos. Berlin Nunin tukeva komppi, vahva laulaja, tiukka puhallinsektio ja herkulliset biisit tarjoavat uutta ja jännittävää näkökulmaa suomalaiseen rytmimusiikkiin.

Berlin Nun takaa tilanteessa kuin tilanteessa loistavat bileet. Tätä hengästyttävää ja äärimmäisen tyylikästä bändiä ei kannata missata!


KOKOONPANO:
Taru Ratilainen, laulu
Saara Passoja, kitara
Kaisa Mäensivu, basso
Siiri Partanen, rummut
Anna Wilkman, koskettimet
Mari Talala, trumpetti
Adele Sauros, tenorisaksofoni
Juulia Rihu, baritonisaksofoni

Tilaa muusikko
Valokuva: Veikko Kähkönen